Posted by: The Zinc Roofer | February 5, 2009

Toronto House, Seth Stein

711

A new build house that reconciles two separate contexts. From the street the setting is suburban whilst to the rear the house opens up to face a forest ravine. The plan is conceived as a cluster of individual houses’ containing a bedroom for each family member and linked by double-height top glazed communal space and circulation. Adjustable aluminium louvres mounted internally/externally modulate daylight within the living areas. enclosed area 1000m2.

82

62

53

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: